Thuis

LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
Het product is van uitstekende kwaliteit en verschepen was zeer snel absoluut opnieuw zal kopen

—— TOMOO OGAWA

Ik ben een stamgast. De werkgever is snel om de goederen en de goede prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Het is een zeer betrouwbare partner.

—— KOJI MATSUMOTO

De lage magnetische inhoud, de kwaliteit is goede, en uitstekende de diensthouding.

—— UMESH AGARWAR

Het effect van roestverwijdering is zeer goed en de prijs is redelijk. Zeer tevreden

—— PETER SELLEN

Eenvormige korrels, zeer goede kwaliteit, gedetailleerde verpakking

—— ANDRUSKO ANDIS

Druk levering, goede verpakking, goede productkwaliteit uit, bedoel regelmatig tot opdracht te geven

—— SALMONELLABACTERIE SMIR

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

       om het bedrijf in de toekomst beter te ontwikkelen, verzeker het de kernconcurrentievermogen van het bedrijf en verbeter de technologische inhoud van de de producten, de Groep van Henan Ruishi opstelling een onderzoek & ontwikkelingscentrum zodra 2007. Er zijn 20 personeelsleden in het centrum, met inbegrip van 1 arts, 3 meesters, 2 hogere ingenieurs, en de rest onderzoekers is gegradueerden of hierboven. Vormde aanvankelijk een multidisciplinair en wetenschappelijk bijkomend, professioneel en redelijk onderzoek en een ontwikkelingsteam. Het centrum heeft uitgebreide en uitgebreide wetenschappelijke en technologische samenwerking en uitwisselingen met het Luoyang-Instituut van Vuurvaste materialen, de Chinese Academie van Wetenschappen en diverse universiteiten en hogescholen.
       Onder de begeleiding van de strategie van het bedrijf, heeft het R&D-Centrum „het versterken van de platformbouw en het voeden van kerntechnologieën geformuleerd. Gebaseerd bij de procesoptimalisering, de markt van de de dienstproductie. De nadruk op gebruikerswaarde en leidt de marktvraag.

Sinds de oprichting van het R&D-centrum, zijn de belangrijkste functies de oorzaak van het onderzoek, de analyse, de ontwikkeling en het testen van schurende, vuurvaste materialen, ceramische materialen en verwante onderzoeksprojecten. Het is de implementatieeenheid de het nieuwe productontwikkeling van het bedrijf en basistests.

LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD kwaliteitscontrole 0LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD kwaliteitscontrole 1LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD kwaliteitscontrole 2

       Aangezien het tempo van ontwikkeling van de zware chemische industrie van China blijft versnellen, worden de energie, de middelen, en de milieukwesties meer en meer prominent. Het productieproces van bruine gesmolten alumina en witte gesmolten alumina door electrofusionvermindering heeft de problemen van hoge machtsconsumptie, hoop van kooldioxide die het milieu verontreinigen, en consumptie van een hoop van bauxiet, die niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van cirkeleconomie is.

       Volgens het „Twaalfde Vijfjarenplan“, zullen de zeven strategische nieuwe industrieën zoals nieuwe energie, energiebehoud en milieubescherming, nieuwe energievoertuigen, nieuwe materialen, biologie, high-end materiaal productie, en volgende-generatieinformatietechnologie worden opgesteld. In antwoord op de nationale vraag, ontwikkelde het R&D-Centrum een nieuwe samengestelde isolatietechnologie. Nemend industrieel afvalresidu als belangrijkste grondstof, worden de de huidige binnenlandse geavanceerde het dumpen uitsmelting en het smelten technologie goedgekeurd. Toevoegend additieven (octrooi), door de processen om, te zeven, magnetische scheiding, gebeëindigde te verpakken, enz., om samengestelde isolatiematerialen te smelten, te koelen, te verpletteren, te verwerken te produceren. Elektro-smelt uitsmelting om op korund-gebaseerde samengestelde isolatiematerialen voor te bereiden. De lage kosten (de materiële kosten zijn 70% van gewone gesmolten bruin korund), het lage energieverbruik (de machtsconsumptie is 80% van gewone gesmolten bruin korund), de lage koolstofinhoud (minder dan 0,01%) hebben, het hoge resourcegebruik zonder voordelen zoals kooldioxide en de rioleringsverplaatsing, het nationale uitvindingsoctrooien verkregen, wat met nationale industriebeleid en milieubeschermingseisen overeenstemt. Het koolstof-vrije gesmolten materiaal van de korund samengestelde isolatie omvat hoofdzakelijk gesmolten korund materieel, gesmolten korund-spinel samengesteld materiaal, en gesmolten korund-het samengestelde materiaalreeksen van het calciumaluminaat, die sterke weerstand op hoge temperatuur en mechanische eigenschappen hebben. Het is de belangrijkste grondstof voor gietlepel die samengestelde isolatiematerialen, gietlepel geprefabriceerde blokken zonder koolstof, enz. gieten. Het heeft een brede waaier van gebruik in de samengestelde van isolatiematerialen en schuurmiddelen industrie. Het heeft de snelle transformatie van nieuwe producten en nieuwe technologieën in productiviteit bevorderd. Deze technologie laat het R&D-centrum toe om de technische diensten niet alleen voor Luoyang, maar ook voor Henan en zelfs het gehele land te verlenen.

 

       De Ruishigroep dient ook als doctorale onderzoekbasis en innovatieve praktijkbasis voor Zhengzhou-Universiteit, Henan-Universiteit van Wetenschap en Technologie, de Polytechnische Universiteit van Henan, enz., en de voorwaarden van uitstekende kwaliteit gecreeerd om talenten in het vaderland te voeden.
LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD kwaliteitscontrole 3LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD kwaliteitscontrole 4LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD kwaliteitscontrole 5LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD kwaliteitscontrole 6
  
  De primaire taak van het R&D-centrum is de de vraag en de industrieontwikkelingstendensen van de markt te richten potentiële, en uitstekende kwaliteit, high-tech, dringend nodig van de hoog rendementmarkt te ontwikkelen producten; ten tweede, strevend naar bestaande verscheidenheden, voer technologische verbetering uit, verbeter onophoudelijk technische en economische indicatoren, en verbeter producten. Concurrentievermogen. Het derde moet een gemeenschap van onderzoek oprichten en de markt, het centrum en de klant sluiten, om klanten van kwaliteitsproducten en de diensten te voorzien.
  Onder de correcte leiding van het bedrijf en onder de sterke steun van de broers, zal het R&D-centrum zijn eigen bouw versterken en verbeteren, blijven vernieuwen en, een sterk penseelwerk overtreffen en blijven toevoegen aan de grote blauwdruk voor de Ruishi-Groep.

Contactgegevens
LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD

Contactpersoon: Ms. Helen Liang

Tel.: 86-18637906777

Fax: 86-379-65285889

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: 23 vloer, Wuzhou-de Bouw, No.248, Kaiyuan-Road, Luolong-District van Luoyang

Factory Adres:Het Gebied van de de Industrieënagglomeratie van de Ruyangprovincie